Khamis, April 22, 2010

Terengganu - ED n Marketing



Salam kepada semua sahabat handai dan pembaca sekalian.. Aku nak cerita sikit pasal pengalaman ke terengganu bersama ngan kawan2 seperjuangan UNITEN. Pada 3hb April yang lalu, pelajar2 ED & Marketing telah mengadakan lawatan sambil berhibur ke Terengganu. Seramai 40 pelajar lebih yang mengikuti lawatan tersebut termasuklah seorang lecturer iaitu Miss Mahiah.. Ermm..First day kat sana okla.. Aku sampai first kat sane dan Miss Mahiah menjemputku di McD Kerteh..Pastu kami pergi check-in penginapan di Rumbia Resort..Dekat ngan area Paka rasanye..Okla tu..Bilik die pun ok..Bagi aku lau korang nak g sane bolehlah pilih Rumbia Resort ni..



First tempat yang kitorang g adalah Pantai Kemasik..Cantik gak la pantai kat cini.. Erm..Rasa best jek tengOk pemandangan pantai ni.. Walaupun dah lambat sampai kat sane tetapi bebudak ni sempat je amik pic..Excited kot..Entahla,Aku pun xtau..



Hari kedua: Destinasi Kuala Terengganu

Pada jam 9pg kami semua bertOlak ke Kuala Terengganu. Tempat first yg kami g adalah Pasar Payang..Huhuhu..Leh tahan mahal gak la brg2 kat situ..But for me pakaian kat situ mmg cantik2..



Destinasi seterusnya ialah Kg.Losong..Tempat ni mmg famous sgt ngan kerOpok lOsongnye yang sedap..Pilih punyer pilih kami g ke kedai Adik-Beradik..Makcik kat sini peramah gak la orangnye..Erm..Kekawan aku yg lain byk gak la yg borong kerOpok kat sane. Mybe dorang nak buat balik kg masing2 kot. Hahahaa...



Last destination utk hari kedua adalah Taman Tamadun Islam(TTI). Fuhh..mmg cantik kat sane..macam2 masjid kite leh tengOk. Erm..semua pun dah penat masa ni..Hahaha.. masa tayangan videO ada la gak yg sempat TdO..Panas kOt time tu..




video video